30.9.2011

Paketteja kiitos

Muutama pieni paketti saapunut, joten uusia fiilistelyjä tulossa piakkoin. ARROW-naulakolle pitäisi vain keksiä paikka.





Tai oikeastaan noita kauniita paketteja tuli hieman enemmänkin, koska myös yksiö-projektini tunnelmaa on tulossa korostamaan yksi palikka valaisin. Ja ainakin osa asukkaista tykkäsi...



27.9.2011

Viihdeosion ensimmäinen aikakausi on ohi

Suurin osa asunnosta julkaistuista kuvista on otettu sohvaryhmään päin ja yksi tärkeimmistä osioista on jäänyt ilman suurempaa huomiota, eli viihdekeskus. Joten näytetäänpäs miltä se näyttääkään. Ikävä kyllä kuvissa kaikkivalotpäälläasetukset :)

Viihdepakettini

Ja kuten kuvistakin näkee on ilme yritetty pitää mahdollisimman yksinkertaisena. TV-kalusteina toimii IKEAn bestå-sarjan kaapit kiiltävän valkoisilla ovilla ja tietenkin ilman vetimiä. Kliiniä ja mietittyä ilmettä jatkaa Applen Mac Book Air (=rakkaani) ja hommat täydentää Sandyman punaiset kaiuttimet, joita löytyisi varastosata vielä toinenkin pari. Pitäisi vain keksiä minne ne laittaa.

Aikakausi 2
Ylläolevat kuvat ovat kuitenkin viimeiset tästä ilmeestä ja ehkä huomenna päästään katselemaan jo uusia kuvia, kun ilmettä tullaan vielä hieman yksinkertaistamaan ja tänään saapunut uusi valaisin pääsee ansaitulle paikalleen

26.9.2011

30 vuotta takana

Ihmisen ikä saavutetu ja juhlittu kunnolla, joten FIILIStelläänpä hieman vielä.

...omin pikku kätösin

FIILIS vol30

18+


Sisustuksiin liittyvistä lahjoista täytyy mainita  BLOCK-valaisinkin ja lahjakortti Ruotsalaiseen Design taloon (IKEA) Joten luvassa uusia kuvia ja juttuja, kunhan pääsee tuhlaamaan.
BLOCK-proto
 KIITOS ja kumarrus

23.9.2011

Makuuhuone

Lempi paikkani asunnossa on saanut niin paljon huomiota, että jotkut paikat on jäänyt kokonaan ilman huomiota. Joten ehkä on aika paljastaa mitä muissa huoneissa on tapahtunut.

Aloitetaan siis siitä huoneesta missä eniten olen aikaa viettänyt, eli makuuhuone

Stockholm -valaisin

Villasukat :)



Maalaismaisemani

Mitään muuta uutta ei ole muuten jälkeen tullut, kuin säilytyslaatikko LACK-pöydän alla ja väliaikaisesti makuuhuoneessa majaileva taulu. Niukka on sisustus, mutta ei tuo tila juuri muuta kaipaakaan. Ehkä jokin naulakko seinälle, mihin voi laittaa "käyttövaatteet" odottaa seuraavaa päivää ja joku taulu

22.9.2011

Olen köyhä - haaveilen

Voi perse, olen tykästynyt erittäin kovin Ruotsalaisiin SWEDESEn tuotteisiin. Etenkin kolme heidän tuotteistaan kuin huutaa päästä asuntoani koristamaan. Eli jo aikaisemmin Blogissani mainitsemani Tree -seinänaulakko. Tämä olisi niin täydellinen eteiseen ns. vierasnaulakoksi ja kai minä siihen voisin jotkut sisustushelmet heittää roikkumaan... NOT.
Mutta tuote on kyllä muotoilultaan niin hieno, että tämäntyylinen naulakko on saatava. Itseasiassa HoppyHallista löytyi samantyylinen puu naulakko, mutta sen laatu oli suoraansanottuna täyttä paskaa. Tosin 25e hintaan tuskin mitään täydellistä saakaa :D
Tree-naulakko
Toinen Swedesen tuote on Spin jakkara (valkoisena) Ei minulla tarvetta olisi, mutta tuo on vain niin hieno muotoilultaan.
Spin -jakkara
Kolmas tuote on Riddle -lehtiteline. Yksinkertainen ja hieno tyhjänäkin. Tälle löytyisi heti useita eri sijoituspaikkojakin asunnostani.
Riddle -lehtiteline
Ole köyhä - Tee itse
Onko se kovin köyhää, siis jos tekisin itse tuon naulakon ja lehtitelineen?
Kummastkin on täysin mahdollista varioida oma versio itsekin ja oikeastaan naulakko olisikin pakko melkein tehdäkin itse, koska aito on liian leveä suunniteltuun tilaan.

21.9.2011

Syksy ja kynttilät

Olohuoneesta

Kylpyhuoneesta...

Keittiöstä

Ruokapöydältä
Liekit lepattaa ja antaa edes jonkinlaista lämpöä tähän muuten niin kylmään ja sateiseen syksyyn. Ja kuten kuvistakin näkee, on jotain pieniä säpistyksiäkin saatu tehtyä. Kolmisydämminen kynttilä tarttui matkaan ja löysi paikkansa PS-lipaston päältä. Keittiöön sen sijaan löysi hieman helpommin hoidettava kukkanen ja sen tieltä kylpyhuneeseen pääsi muuttamaan parit Iittalan tuikut. Ruokapöydältä on myös taulu muuttanut odottamaan parempia päiviä makuuhuoneen puolelle ja punaista väriä tilaan pääsi tuomaan kynttelikön uudet asukit.

14.9.2011

Pientä kivaa

Neljä päivää on nyt kierretty sisustustavarataloja, 3 x IKEA, 3 x KodinYkkönen, 2x Asko, Isku, Vepsäläinen, Jysk, Masku, HoppyHall, Stocmann, Luhta, Marimekko

...alkaa pieni taisteluväsymys iskeä. Mutta onneksi tuloksiakin alkaa projektiyksiössäkin näkyä. Kenkäkaapin löytäminen vaan tuntuu olevan todella tuskasta ja kun löytää jotain kivaa, niin se on loppu. TURHAUTTAVAA
Ehkä on hyvä pitää paripäivää taukoa ja nautiskella tähänastisista aikaansaannoksista.

Pientä kivaa
Omaankin asuntoon on siinä samassa löytynyt kaikkea pientä kivaa ja tarpeellista.
Jyskistä löytyi aivan täydellinen, pehmeä ja mukava kylpyhuoneen matto lähes ilmaiseksi. Ikeasta tuli kylpyhuoneeseen pari uutta metallista naulakkoa vanhojen valkoisten muovisten tilalle. KodinYkkösestä löytyi Eero Aarnion suunnittelema harmaa Poni-tarjotin sekä kolme sydämminen iso kynttilä.

Eero Aarnion poni-tarjotin
Habitare 2011
Tänne pitäisi kanssa lähteä viikonloppuna katselemaan juttuja ja ideoita. Muutama suosikki huonekalu olisi erittäin kiva nähdä livenä ja mikäli hyvä tuuri kävisi, niin jos saisi vaikka jotain hankittuakin tuolta. Epäilen tosin tuota... mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Jos vaikka jotain pientä löytäs...
Qualy Hook sparrow

12.9.2011

Inredare

"Inno-Jannen" sisustuksista on tykätty selkeesti, sillä olen päässyt sisustamaan myös muitakin paikkoja kuin omaa kotia. Nyt sitten sisustetaan kaupunkiyksiötä naiselle.

Alkutilanne on varsin tyypillinen; Vanhoja tavaroita on kertynyt sieltä ja täältä ja niissä ei ole mitään vikaa, mutta yksiköt yhdistävätekijä puuttuu ja se jokin lopullinen silaus puuttuu.
Nyt pistetäänkin uusiksi kaikki tekstiilit ja valaisimet. Lisäksi muutamia uusia huonekaluja hankitaan, jotta esim kaikki kengät saadaan käyttöön komeroiden perältä (kun eivät mahdu nyt esille).

Tyyli tulee olemaan minulle ominainen selkeä, mutta toisin kuin omassa asunnossani täällä asumisen merkit pitää näkyä, joten myös avohyllyjen käyttö on mahdollista. Väritys tulee olemaan valkoisen, pinkin ja lilan sekoitus. Eli pääsen nyt itsekin käyttämään värejä...


...ja nyt tiedän miltä naisista tuntuu, kun saavat sisustaa miesten rahoilla. Ei yhtään hölmömpää hommaa. Valitsee vain mistä tykkää ja yrittää jotenkuten perustella :D
Inredare look (toimii myös kantajana)

Kaupoissa on siis jo ravattu ja kaikkea pientä kivaa löytynyt ja osa tavaroista paikalleenki löytänyt, myös tässä asunossa tullaan suosimaan pohjoismaalaisia brändejä. Luhta, Marimekko, Aarikka ja Vallila ovat hyvin näkyvästi mukana menossa.

Somisteita...

Tehostevärejä

Lisää infoa kunhan saan julkaisuluvat kuntoon ja pömpelit paikoilleen

9.9.2011

Olemisen parhaaksi

Rakkaudentuoli, johon mahtuu helposti mahtumaan kaksi ihmistä sai ystäväkseen toivotun sivupöydän mallia STOCHOLM. Nyt saa kuoharilasitkin turvaan jos meno nojatuolilla käy liian rankaksi.
Mutta antaa kuvien kertoa tästä kotini uutukaisesta enemmän.

Olohuoneen yleisilme

Rakkaudennojatuoli ja takaa kurkistaa sivupöytä

I like!

3.9.2011

Lomalla

Lentokone laskeutuu, ovet aukeaa ja reilu kolmenkymmenen asteen lämpö hyväilee minua. Hola Espanja.
Heti ensimmäisten vuokra-autolla ajettujen kilometrien jälkeen tien vieressä näkyy tutun näköinen rakennus. Tä olinko mä sittenkin kotona ja onks toi tosiaan Vantaan IKEA.
No ei onneksi, mutta ihan samanlainen. Näinä lomaviikkoina tuo pömpeli tosin kierretään kaukaa. Oikeastaan voisin osoittaa mieltä, kun Vantaan IKEAN Family day vietettiin eilen ja minä olen täällä. No en valita... ja onneksi eräät ystävät saivat päivän käytettyä tehokkaasti ja ostettua vaatimattomasti keittiön. Saattaa ollakin, että tästä projektista tulee myös myöhemmin jotain raaputusta

Koska internetyhteys on niin pirun hidas, ei kuvien liittäminen täällä oikein onnistu ja parit ihastuttavat kuvat muutamasta sisustuskaupasta saa odottaa ensi viikkoon, jolloin lisäillään kuvat myös valmiimmasta keittiöstä jne.

Mutta siihen asti nautiskelen lähinnä terassien sisustuksista ja aaltojen kohinasta.