29.11.2013

Kakka kodin1


VMP. Onko kukaan yrittänyt päästä kodin ykkösen tai netanttilan kotisivuille Safarilla taikka IE:llä... tai vaikkapa Firefox:lla (enempää en rupea selaimia asentaa). Vetää niin vihaksi, miten joku noinkin iso talo voi saada jotain noin paskaa aikaiseksi. Lähes poikkeuksetta tuon suomalaisen jättikonsernin sivut jää vain latautumaan. Tämän kollaasinkin tekeminen oli yhtä tuskaa ja vaati monen tunnin testailun. Voisin myös tehdä vaikka väitöskirjan, että sellainen nettikuppa myy enemmän, jonne pääsee sisälle. S***ana.

Silmissäni tuon konsernin pelastaa ainoastaan Variston Kodin1 topten -osasto ja poikkeuksellisen hyvä Anno -mallisto, josta valitsin muutaman maukkaan jutun (ja Iittalan Nappulat) joulua piristämään.

28.11.2013

Hyvästi sänky


Kodimme ehdottomasti kaunein tila on makuuhuone. Tein mitä tahansa siellä, niin se vain näyttää omaan silmään hyvältä. Värimaailmaa pystyy vaihtaa hetkessä ja kun hiukan pikkuesineitä ja taulujen paikkaa vaihtaa, saa täysin eri tunnelman. Reilun vuoden palvellut lavoista koostu sänky on ollut loistava, mutta...

Nyt on kuitenkin aika tehdä muutoksia terveyden ja tilantarpeen ehdoilla. Lavat on jo siirretty parvekkeelle odottamaan loppusijoitustaan ja viikonlopun jälkeen nukutaan varmaan uudessa sängyssä (tai ainakin uusilla patjoilla, jos sängystä ei päästä yhteisymmärrykseen)

Harvinaista että minustakin uuden hankkiminen tuntuu ikävältä.

21.11.2013

Usvan takana



Kotitoimistolla, valossa, harvinaista.
Usvan takana, lääkepöllyissä yritin tehdä töitä kotoa käsin. Ei se onnistunut ja siihen minä nojatuoliin nukahdin.

Heräsin ja tajusin, että vieläkin valoisaa, joten jospa ottaisin muutaman kuvan. Joku kuitenkin yritti kovasti pistää kapuloita rattaisiin ja ensiksi oli kamera häveyksissä, sitten siinä ei ollut muistikorttia sisällä. Ensimmäisen kuvan jälkeen akku loppui ja kun yritin kuvia siirtää koneelle ei sekään toiminut.

18.11.2013

Biletystä


Jos jollekin blokkarille oli vielä epäselvää, niin minäkin olin lauantaina jossain blogi -tapahtumassa (jonka nimi on vaikea) ja nautin virvokkeista ja kokkien kattauksista. Ja kuten kuvastakin voi päätellä on kuoharia taas vedetty...

Parasta kuitenkin oli se, että näin vihdoinkin muutaman lemppari bloggaajia livenä!

Hunajaista -blogin Räp-Riikka (jonka takia hommasin Marimekon taskuliinan ja illan aikana ansioituneesti esittelin sen myös hänelle)
Sisustus ja Sepostus -blogin Soilen. Tämä on nimittäin ihka ensimmäinen blogi jota olen alkanut lukemaa, vaikkakin tyyli ei ihan täsmää omani kanssa. Taidettiin käydä yhteiskuvassakin :O
Valkoinen koti -blogin ihmeeset ja yhteiskuvassakin käytiin, TIETTY
Cirkus -blogin Joanna, joka oli näköjään päässyt illan ainoaan kuvaan mitä omasta puhelimesta löytyi. Sekä tutut neidit Oma koti valkoinen -blogin Mia ja Irina White and Fresh -blogista.

Sitten oli tää meidän poppoo Vastarintama, Rintsikka, Image black and white sekä Hyypiön elämää blogien takaa. Mahtavuutta.

...ja kiitos myös random ruoka ja rätti -blogien pitäjille joita kävin hiukka jututtaa. En muista nimiä.
Ylläri.

Illan asu: Kengät Bronco, Housut J&J, Paita ja rusetti Zara, Blazer H&M, Taskuliina Marimekko, Vyö Pepe Jeans, Lasit Andy Wolf, Korut Kalevala

Kuvat: Petteri, Rintsikka -blogista

15.11.2013

Harmaita hankintoja


Harmaan huuma ei ota laantuakseen. Viikonlopun kunniaksi valitsin muutaman harmaan ihanuuden joille löytyisi paikka kotoa vaikka heti.

1. Gym koukut, HAY
2. POV seinäkynttiläjalka, Menu
3. J177 tuoli, HAY
4. Soft Grid tyyny, Muuto
5. Around pöytä, Muuto

6.11.2013

Kadonneen kengän metsästys


En tiedä miksi? Mutta lähiaikoina on blogit mitä minä luen olleet täynnä erinnäisiä korkkareihin ja muihin asusteisiin liittyvää katseltavaa luettavaa. Noh niinhän siinä kävi, että tuo hysteeriä saavutti myös tämän talouden ja "jouduin" lähtemään itsekin kenkäkaupoille.

Ei mennyt ihan putkeen reissu, kun vain toinen kenkä oli tallessa löytämistäni uuuhihanattäydellisetkengät -setistä. Pari päivää mökötystä ja v***n turhauttavaa muiden liikkeiden kiertelyä. Sitten kävelin takaisin samaan kauppaan. Myyjä muisti minut. Pahoitteli tapahtunutta ja latasi parin käsiini. Ei antanut alennusta. Ei haitannut, sainhan kengät.

Nyt on kengät valittu, joten enään pitää valita kenkiin sopiva puku, paita, solmio, yms.
Rankkaa, mutta mahtavaa.

Ja lupaan, että en kiusaa lukijoitani miehisillä vaatekuvilla enempää, ihan heti.

4.11.2013

Origoa pöytään


Pari leipää, kahvia, mehua ja mysliä.
Kyllähän noilla päivä liikkeelle lähtee ja kuvia katellessa ikävä tulee viikonloppua.

Noh. Kuvien tarkoitus ei ole todistaa, että osaan minäkin aamupalaa tehdä. Vaan fiilistellä omasta mielestä kauniiden Iittalan Origo -astioiden väritystä ja muotoilua. Kyseinen sarja toimii meillä väripilkkuna kattauksissa ja näiden kaverina on sitten aina toimivaa Teemaa kaapit pullollaan. Loistava sarja tuo Origo. Niiden kanssa voi yhdistellä lähes minkä tahansa värisiä elementtejä ja tälläinen värisokea pystyy jopa yhdistää erivärisiäkin origoja samaan kattaukseen.